Aanvragen Partnernetwerk

Voor het goedkoop verkrijgen van een energielabel werkt Veldassurantiën graag samen met Homekeur. Homekeur is volledig gecertificeerd, werkt professioneel, snel én efficient. Een aanvraag regelen zij snel!

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Een energielabel is sinds 1 januari 2021 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. Homekeur BV werkt uiteraard met gediplomeerde adviseurs en conform BRL9500 certificaat.

 

Bij de aankoop van uw woning is het altijd verstandig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo koopt u geen kat in de zak. Samen met onze partner Homekeur kunnen wij dat snel voor u regelen!

 

 

 

 

 

Veldassurantiën doet méér voor haar klanten. iZiWEB is onze partner, gespecialiseerd in website development, content management, online marketing en social media marketing.

iZiWEB spreekt heldere taal en werkt aan uw online rendement. Als onze klant profiteert u van scherpe tarieven en voorwaarden. Veldassurantiën maakt het voor haar klanten mogelijk om tegen sterk gereduceerd tarief gebruik te maken van de diensten van iZiWEB.

Heeft u een website nodig, een webshop? Wilt u een Google Ads campagne of een LinkedIn campagne opzetten? Heeft u hulp nodig bij uw online marketing strategie? Bij iZiWEB bent u in goede & professionele handen.

Op alle diensten van iZiWEB heeft u 25% korting. Vraag naar de voorwaarden.

 

Start aanvraag

Veldassurantiën biedt u graag deze service aan. Te veel particulieren met een eigen woning krijgen een veel te hoge aanslag WOZ. Onze partner Bezwaarmaker.nl maakt gratis bezwaar voor u als particuliere woningbezitter. Als het bezwaar gegrond is betaalt uw gemeente de kosten op grond van het wettelijk stelsel.

Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen draagt Bezwaarmaker.nl de kosten van de procedure (No Cure No Pay). Dit maakt de dienstverlening van Bezwaarmaker.nl zo bijzonder. Wat het u dus kost? Helemaal niets!

 

Start formulier